Πύργος: Τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε ιερέα και τον τραυμάτισαν
Ιερέας δέχτηκε επίθεση, οι δράστες τον απείλησαν με μαχαίρι - Έρευνες διεξάγονται από τις Αστυνομικές αρχές

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου το απόγευμα, ένας άνδρας, στην περιοχή Αγίου Ηλία στον Πύργο, ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται,  επιτέθηκαν σε ιερέα που είχε σταματήσει προσωρινά το όχημά του προκειμένου να απομακρύνει εμπόδια από το δρόμο και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε προσωπικά έγγραφά του και το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν τον ιερέα με μαχαίρι, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τα άκρα τους και τον έσπρωξαν σε παρακείμενο χαντάκι. Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του άνδρα που εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες  ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;