Φολέγανδρος: «Ίσως να είχε σωθεί η Γαρυφαλλιά αν τη βρίσκαμε 10 λεπτά νωρίτερα»
Αίσθηση προκαλούν όσα είπε ο αγροτικός ιατρός του νησιού ο οποίος βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μέρα που εντοπίστηκε η 26χρονη

Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο γυναικοκτόνος της Γαρυφαλλιάς και από εκεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, για να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπιση του 30χρονου, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστής, η Γαρυφαλλιά είχε δεχθεί γροθιά ή χαστούκι στο πρόσωπο της σε προγενέστερο στάδιο της δολοφονίας της και έφερε εκδορές στην πλάτη καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι , μετά την πτώση της στα βράχια . 

Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι δεν αποκλείεται ο 30χρονος να ξυλοφόρτωσε την Γαρυφαλλιά κοντά στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, να την έσυρε και να την πέταξε στην θάλασσα.

Δεν μπορεί όμως να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά πτώση από τόσο μεγάλο ύψος και σύρσιμο στα βράχια. Σε κάθε περίπτωση, διαπιστώνεται ότι η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στο νερό.

Τέλος, αίσθηση προκαλούν όσα είπε ο αγροτικός ιατρός του νησιού ο οποίος βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μέρα που εντοπίστηκε η 26χρονη.

Ο ίδιος δήλωσε ότι προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και τόνισε ότι ήταν ακόμα ζεστή. «Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί», ανέφερε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα