folegandros
Σύμφωνα με νέα στοιχεία ο 30χρονος ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά πριν την σπρώξει στα βράχια

Νέα στοιχεία φέρνει η ιατροδικαστική έρευνα για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, όπου δείχνουν πως η 26χρονη γρονθοκοπήθηκε από τον 30χρονο, πριν εκείνος την σπρώξει στα βράχια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι, ενώ και τα υπόλοιπα σημάδια από τα χτυπήματα δεν συνάδουν με αυτά που προκαλεί πτώση στα βράχια. Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία σε βάρος του 30χρονου, η οποία ούτως ή άλλως είναι βαρύτατη καθώς αφορά σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δηλαδή, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Και αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 26χρονης

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της όπως ομολόγησε ο ίδιος το πρωί της Κυριακής.

Η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο 30χρονος γυναικοκτόνος την έσπρωξε από τα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα και ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός. 

«Πνιγμός εντός θαλάσσιου ύδατος επί εδάφους κακώσεων», αναφέρεται στο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και σε όλο το σώμα της κοπέλας η οποία βαριά χτυπημένη και ανήμπορη να σώσει τον εαυτό της λόγω των τραυμάτων της ήπιε νερό και πνίγηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Δόμνα Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΑ: «Εκεί που η διοίκηση παρεκκλίνει, η Πολιτεία παρεμβαίνει»
Όσα λέει για την υπόθεση του ΟΠΕΚΑ σε άρθρο της η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΑ: «Εκεί που η διοίκηση παρεκκλίνει, η Πολιτεία παρεμβαίνει»
Γερασιμος Σιάσος
ΕΚΠΑ: Τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων στους κορυφαίους καθηγητές
Στην ιστορική Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών θα τιμηθούν οι πανεπιστημιακοί που ξεχώρισαν για την προσφορά, τη διδασκαλία και την έρευνά...
ΕΚΠΑ: Τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων στους κορυφαίους καθηγητές
Η ΠΕΔΙΠΔΕ σε συνάντηση με την υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: Η Σοφία Ζαχαράκη ικανοποιεί το αίτημα για νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό
Η ευχαριστήρια επιστολή των Διευθυντών Εκπαίδευσης προς την υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: Η Σοφία Ζαχαράκη ικανοποιεί το αίτημα για νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό