folegandros
Σύμφωνα με νέα στοιχεία ο 30χρονος ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά πριν την σπρώξει στα βράχια

Νέα στοιχεία φέρνει η ιατροδικαστική έρευνα για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, όπου δείχνουν πως η 26χρονη γρονθοκοπήθηκε από τον 30χρονο, πριν εκείνος την σπρώξει στα βράχια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι, ενώ και τα υπόλοιπα σημάδια από τα χτυπήματα δεν συνάδουν με αυτά που προκαλεί πτώση στα βράχια. Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία σε βάρος του 30χρονου, η οποία ούτως ή άλλως είναι βαρύτατη καθώς αφορά σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δηλαδή, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Και αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 26χρονης

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της όπως ομολόγησε ο ίδιος το πρωί της Κυριακής.

Η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο 30χρονος γυναικοκτόνος την έσπρωξε από τα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα και ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός. 

«Πνιγμός εντός θαλάσσιου ύδατος επί εδάφους κακώσεων», αναφέρεται στο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και σε όλο το σώμα της κοπέλας η οποία βαριά χτυπημένη και ανήμπορη να σώσει τον εαυτό της λόγω των τραυμάτων της ήπιε νερό και πνίγηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρία Καρυστιανού
Καρυστιανού κατά κυβέρνησης για τα ελληνοτουρκικά: «Καμία υποχώρηση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά – Ζητά διαφάνεια πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν και λόγο στους πολίτες
Καρυστιανού κατά κυβέρνησης για τα ελληνοτουρκικά: «Καμία υποχώρηση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
ergostasio_violanta
Βιολάντα: Καρέ-καρέ η στιγμή της φονικής έκρηξης – Το σοκαριστικό βίντεο
Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της έκρηξης – Καταγγελίες για οσμή υγραερίου, ελλείψεις ασφαλείας και εγκληματική αμέλεια στο...
Βιολάντα: Καρέ-καρέ η στιγμή της φονικής έκρηξης – Το σοκαριστικό βίντεο
Μπαχαρικά
Συναγερμός για επικίνδυνο μπαχαρικό στην Ευρώπη – Στο «μικροσκόπιο» και η Ελλάδα
Εντοπίστηκαν τοξικές ουσίες στο κύμινο με κίνδυνο σοβαρών ηπατικών βλαβών – Δεκαπλάσια πάνω από το όριο τα επίπεδα, προειδοποιούν οι αρχές
Συναγερμός για επικίνδυνο μπαχαρικό στην Ευρώπη – Στο «μικροσκόπιο» και η Ελλάδα