folegandros
Ανήμερα της γιορτής της κηδεύεται η 26χρονη - Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα, συγγενείς και φίλοι, στην 26χρονη Γαρυφαλλιά η οποία δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, ο οποίος ομολόγησε και πλέον κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η κηδεία της 26χρονης θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, σήμερα, στις 18:00 μμ.

«Ήταν επιθετικός» - Τι λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα, για τη στυγερή δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της, μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας κατά τον αρχικό εντοπισμό του, ο 30χρονος ήταν επιθετικός προς τους αστυνομικούς. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως η επικοινωνία ήταν δύσκολη. «Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του», είπε.

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ. Έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε.

Η ΕΛΑΣ αναζητούσε τον δράστη σε όλο το νησί στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας της κοπέλας, για την ανεύρεση του συνέδραμαν οι κάτοικοι. Βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή.

«Ήταν η κακιά στιγμή» επαναλαμβάνει ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι υπήρχαν αρκετοί καβγάδες αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ενώ το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο.

Τότε ο 30χρονος δε δίστασε να βγάλει εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα. Η κοπέλα βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Η 26χρονη χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

Έπειτα από ώρες αναζητήσεων ο 30χρονος ξαναπήγε στο σημείο όπου γράφτηκε το τέλος της άτυχης κοπέλας, καθώς συνελήφθη πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του ζευγαριού που είχε βρεθεί παρατημένο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από εκεί που άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν τη σορό της.

Ο 30χρονος πείστηκε να κατέβει από τον βράχο και να παραδοθεί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μια ώρα, ενώ μεταφέρθηκε στο ΑΤ Φολέγανδρου για να ανακριθεί. Αστυνομικοί τον περιγράφουν ως άτομο που «βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Φαίνεται χαμένος και η επικοινωνία είναι δύσκολη μαζί του».

Μάλιστα ο 30χρονος λέει ακατάληπτα πράγματα και οι αρχές προβληματίζονται ιδιαίτερα από το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα». Τον 30χρονο στη συνέχεια θα δει γιατρός ενώ για το γεγονός θα ειδοποιηθεί και εισαγγελέας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

graffiti
Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το γκράφιτι μαθητών για τα θύματα των Τεμπών στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
Στο γκράφιτι απεικονίζεται το πρόσωπο μιας κοπέλας από το οποίο ανατέλλει ο ήλιος, ένα τρένο που εξέρχεται από ένα τούνελ, όπως εκείνο των Τεμπών και...
Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το γκράφιτι μαθητών για τα θύματα των Τεμπών στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
bullying
Εκπαιδευτικοί για μέτρα κυβέρνησης για το bullying: Εξαγγελίες με επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»
«Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με την πολιτική επιβολής όλων των αντιεκπαιδευτικών μέτρων στο δημόσιο σχολείο»
Εκπαιδευτικοί για μέτρα κυβέρνησης για το bullying: Εξαγγελίες με επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»