Κορονοϊός: 1.558 κρούσματα, 10 θάνατοι, 123 διασωληνωμένοι
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μειωμένα τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονο που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.558 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 457.312 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.557 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

screenshot_8.png


Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 123 (60.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 87.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.757 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 132 (ημερήσια μεταβολή +8.2%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 109 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 42 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.850 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

screenshot_9.png

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άννα Ροκοφύλλου
Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η διά βίου μάθηση, στρατηγική επιλογή για απασχόληση και κοινωνική συνοχή»
Άννα Ροκοφύλλου - Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ – εργαλείο απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης»
Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η διά βίου μάθηση, στρατηγική επιλογή για απασχόληση και κοινωνική συνοχή»