ilioupoli 19xroni
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Προκλητικός ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη - Ρίχνει τις ευθύνες στην κοπέλα - Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε, κακοποιούσε και εξέδιδε συστηματικά παρά τη θέλησή της τη 19χρονη στην Ηλιούπολη, ενώ ρίχνει τις ευθύνες στη νεαρή.

Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι η κοπέλα που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι, όπου την κρατούσε φυλακισμένη, εκδιδόταν με δική της θέληση εδώ και δύο χρόνια, καθώς και ότι ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε πορνογραφικές ταινίες.

Την ώρα που από τα στοιχεία που αποκαλύπτεται η ύπαρξη κυκλώματος σωματεμπορίας, ο 39χρονος αστυνομικός προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, κατηγορώντας τη 19χρονη κοπέλα για όλα όσα συνέβησαν.

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο αστυνομικός.

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», ισχυρίστηκε ακόμα ο 39χρονος.

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο», διατείνεται ο αστυνομικός.

Την ίδια ώρα όμως παραδέχεται ότι εκείνος ήταν που γνώρισε στην 19χρονη σε ορισμένους από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα, όμως, ισχυρίζεται πως η κοπέλα από μόνη της προέβη σε περαιτέρω συνεννοήσεις και πράξεις, χωρίς εκείνος να γνωρίζει.

Επιπλέον δηλώνει ότι εκείνος την έφερε σε επαφή με στέλεχος της εταιρείας «Sirina», καθώς τον γνώριζε προσωπικά, αλλά πως δεν γνώριζε ότι σύναψε συμφωνία για να γυρίσει ταινία πορνό. Παράλληλα, αναφέρει ότι την έφερε σε επαφή και με έναν γνωστό επιχειρηματία.

Επιπλέον, ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι άλλα άτομα βίασαν κοπέλα. «Η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί. Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν. Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι. Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω», αναφέρει ο 39χρονος.

Για την ημέρα που η 19χρονη κοπέλα κατάφερε να διαφύγει, ο 39χρονος υποστήριξε πως «αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε "Τι έκανες; Θα δεις ρε μαλάκα"».

Αιχμές φέρεται να αφήνει και κατά της μητέρας της 19χρονης, ισχυριζόμενος πως όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του, εκείνος πήρε τη μητέρα, η οποία πήγε στο σπίτι του και του αποκάλυψε πως γνώριζε για τα ναρκωτικά και ότι υποψιαζόταν πως εκδίδεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανατρεπτικη συμμαχια
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»
«Όμως οι άστεγοι, ντόπιοι και μετανάστες έχουν ανάγκη από ανθρώπινη κατοικία κάτι που η κυβέρνηση Ν.Δ. το έχει στο στόχαστρο της και την προορίζει να...
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»