Σίδνεϊ, Αυστραλία, κορονοϊός
Σε επίπεδα καραντίνας ξανά τα κρούσματα κορονοϊού

Σε επίπεδα καραντίνας κυμαίνονται τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 3.109 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 444.783 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.953 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 133 (66.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 84.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.739 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.806 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Ένας συνδυαζμός γεύσης και πρακτικότητας, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο είτε ως συνοδευτικό.
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σκληρό ροκ μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης με φόντο τη σύνθεση σε ΑΔΑΕ και Ταμείο Παρακαταθηκών
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Κυριακή Μάλαμα
Κυριακή Μάλαμα για Κέντρα Καινοτομίας: «Ποιο είναι το σχέδιο μετά το Ταμείο Ανάκαμψης;»
Στη Βουλή το μέλλον των 13 δομών: Οι ημερομηνίες λήξης, η υποστελέχωση και τα 5,5 εκατ. ευρώ που «γεννούν» ερωτήματα
Κυριακή Μάλαμα για Κέντρα Καινοτομίας: «Ποιο είναι το σχέδιο μετά το Ταμείο Ανάκαμψης;»