Σίδνεϊ, Αυστραλία, κορονοϊός
Σε επίπεδα καραντίνας ξανά τα κρούσματα κορονοϊού

Σε επίπεδα καραντίνας κυμαίνονται τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 3.109 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 444.783 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.953 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 133 (66.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 84.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.739 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.806 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), λογότυπο
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 24 Μαρτίου 2026, ώρα 15:00 και ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου 2026, ώρα 15:00.
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
ασθενοφόρο, ΕΚΑΒ
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά στη σύζυγό του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
εκδηλωση
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00, ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51)
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»