Κοινωνία

Χρ. Παππάς: Έφτασε στις φυλακές Δομοκού - Ζήτησε να μείνει με τον Λαγό

xristos pappas
George Vitsaras / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε ο Χρήστος Παππάς - Φέρεται να ζήτησε να μείνει μαζί με τον επίσης καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη Λαγό

Στις φυλακές Δομοκού μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βρίσκεται ο «νούμερο δύο» της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς. Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες από την Αντιτρομοκρατική στου Ζωγράφου και αφού οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, μετήχθη το απόγευμα στις φυλακές Δομοκού όπου παρελήφθη από τους υπαλλήλους.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία