iereas agrinio
INTIME NEWS
Ο ιερέας είχε δημιουργήσει κάποιου είδους «θρησκευτικό κοινόβιο», έπεισε δύο μητέρες να μείνουν μαζί του και κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της μίας

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του agriniopress.gr, η μητέρα των δύο κοριτσιών που καταγγέλλουν τον ιερέα, μαζί με τις κόρες της και ακόμα μία μητέρα, ζούσαν μαζί σε «θρησκευτικό κοινόβιο» που είχε δημιουργήσει ο δράστης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τσακανίκα, ο οποίος μίλησε στο The Caller, η μητέρα μαζί με τις κόρες της, οι οποίες σήμερα καταγγέλλουν τον ιερέα, η μία για βιασμό όταν ήταν 13 ετών και η άλλη για σεξουαλική παρενόχληση, είχαν αφήσει την εστία τους για να μείνουν με τον ιερέα και την οικογένειά του. Το ίδιο είχε κάνει ακόμα μία γυναίκα, επίσης μητέρα. Όλοι μαζί είχαν δημιουργήσει κάποιου είδους «θρησκευτικό κοινόβιο».

Ο ιερέας, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, με πρόσχημα τη θρησκεία, είχε πείσει τις γυναίκες να τον εμπιστευτούν τυφλά και να γίνουν πειθήνια όργανά του. Όπως σχολίασε ο δημοσιογράφος, «ακούγονται πολλά, ακόμη και για τελετές, σε αυτό το κοινόβιο». Όλα αυτά περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Σε βάρος του ιερέα έχει ασκηθεί μήνυση από δύο αδερφές, 22 και 27 ετών σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες, ο 49χρονος βίασε την πρώτη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Μετά την καταγγελία των δύο αδερφών, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο laptop γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές. Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ο ιερέας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορός του κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα