Ακόμη μια παρέμβαση εκδηλώθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ύστερα από πάρτι στους χώρους του πανεπιστημιακού κάμπους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.
Αφορά το πάρτι που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όπου σημειώθηκε τραυματισμός μιας 20χρονης, η οποία βρέθηκε λιπόθυμη σε φρεάτιο από υπαλλήλους φύλαξης του Ιδρύματος.
Πρόκειται για τον δεύτερο τραυματισμό σε μόλις μια εβδομάδα στον πανεπιστημιακό χώρο, ενώ ο πρώτος τραυματισμός αφορούσε νεαρό που παρασύρθηκε από σκαπτικό μηχάνημα, όταν νεαροί, που εικάζεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το έθεσαν σε κίνηση.
Εκτός από την τελευταία χρονικά προκαταρκτική έρευνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη άλλες πέντε, ύστερα από ισάριθμα πάρτι που έγιναν από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, επίσης κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Την έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που αναζητούν τους διοργανωτές.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν πάρτι με τη χρήση ηχητικών συστημάτων, που ήταν τοποθετημένα σε αυτοκίνητο. Η δίκη τους στο αυτόφωρο αναβλήθηκε, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι απλώς συμμετείχαν στο πάρτι.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom