glika-nera-dolofonia
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ο δολοφόνος της Καρολάιν ΔΕΝ ήταν κανένας "Αλβανός" ή "Γεωργιανός" σεσημασμένος κακοποιός - Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα»

«Ο δολοφόνος της Καρολάιν ΔΕΝ ήταν κανένας "Αλβανός" ή "Γεωργιανός" σεσημασμένος κακοποιός», σημειώνει η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα, αναφορικά με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και τη στάση μερίδας των ΜΜΕ γύρω από το ζήτημα. «Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επιμονή προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών, στην Ελλάδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της στο ειδεχθές έγκλημα, υπογραμμίζοντας ότι καταδικάζει «απερίφραστα την φρικιαστική πράξη του 33-χρόνου συζυγοκτόνου, που παρίστανε επί μέρες τον συντετριμμένο σύζυγο».

«Ας μην σπέρνουμε και άλλο μίσος στην ήδη πονεμένη κοινωνία μας, όπου όλοι μπορούμε και καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά. Ας είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βία, επιθετικότητας εγκληματικής συμπεριφοράς, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της στο ειδεχθές έγκλημα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά, από τον ίδιο τον σύζυγό της, τελικά!
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Ταυτόχρονα ζητάμε με άμεσα αντανακλαστικά να υπάρξει ευρεία και άμεση αντίδραση της πολιτείας, προκειμένου να σταλεί το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δίχως καμιά άλλη καθυστέρηση:

Ο δολοφόνος της Καρολάιν ΔΕΝ ήταν κανένας «Αλβανός» ή «Γεωργιανός» σεσημασμένος κακοποιός.

Για άλλη μια φορά, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του «ξένου, μετανάστη εγκληματία», τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την φρικιαστική πράξη του 33-χρόνου συζυγοκτόνου, που παρίστανε επί μέρες τον συντετριμμένο σύζυγο.

ΚΑΙ

Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επιμονή προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο.

Συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν σκληρές τιμωρίες στους υπεύθυνους!

Ας μην σπέρνουμε και άλλο μίσος στην ήδη πονεμένη κοινωνία μας, όπου όλοι μπορούμε και καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Ας είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βία, επιθετικότητας εγκληματικής συμπεριφοράς, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρατσιστική επίθεση σε τραμ
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Επίθεση σε τραμ: Νεαρή καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και εξευτελισμό
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»

Σε υψηλούς τόνους και υπό διαρκείς διακοπές διεξήχθη η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου...

Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»
social_media.jpg
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες
Ευρωπαϊκές οργανώσεις καταναλωτών καταγγέλλουν εκατοντάδες παραπλανητικές διαφημίσεις και ζητούν αυστηρές κυρώσεις κατά των ψηφιακών κολοσσών
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες