ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
INTIME NEWS
Ο άντρας φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας πως είχε διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία που καταγράφηκε στην Κατερίνη και ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη, όπως μεταδίδει το OPEN.

Πρόκειται για έναν άνδρα που μένει στην ίδια περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είπε πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Το πτώμα που βρέθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένο πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη, ανήκε σε έναν 45χρονο κομμωτή τον οποίο οι οικείοι του αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε, ενώ η αρχική εξέταση έδειξε πως το θύμα είχε καεί ζωντανό.

Συγκλονίζει η αγριότητα

Το απόγευμα της Τρίτης, περαστικός εντόπισε έναν άνδρα νεκρό δεμένο πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι, πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας.

Ο περαστικός κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός, σύμφωνα με το pierianews.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Την έρευνα για τα αίτια του ειδεχθούς εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Τιμωρία για τον δράστη ζητά η οικογένεια του θύματος

«Αυτός που έκαψε και σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί», λέει η αδελφή του 45χρονου άνδρα, που βρήκε φρικιαστικό θάνατο.

Η γυναίκα περιγράφει τις ώρες αγωνίας που έζησε η οικογένεια του 45χρονου, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14-06-2021). «Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα», αναφέρει η αδερφή του θύματος.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της Κατερίνης παραμένουν σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Η εικόνα του απανθρακωμένου πτώματος με μια κουκούλα στο κεφάλι προκαλεί ανατριχίλα και στους πιο χαλκέντερους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kameres1.jpg
Νέος ΚΟΚ: Στα Ταμεία των ενστόλων τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»
Ξεσηκώνονται οι δήμοι για τον νέο ΚΟΚ - Έσοδα από τις τροχαίες παραβάσεις θα πηγαίνουν σε συνταξιοδοτικά ταμεία αστυνομικών και στρατιωτικών
Νέος ΚΟΚ: Στα Ταμεία των ενστόλων τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»
Αλέξης Χαρίτσης
Χαρίτσης: «Η επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς και παιδιά παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα»
«Έπεσαν χημικά ακόμη και σε μαθητές δημοτικού» - Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς καταδίκασε την επίθεση των ΜΑΤ έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας...
Χαρίτσης: «Η επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς και παιδιά παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα»
metsovio_4.jpg
Κινητοποίηση φοιτητών του ΕΜΠ στις 4 μ.μ. ενάντια στις συλλήψεις και τις πειθαρχικές διώξεις φοιτητών
Αντίδραση φοιτητών του ΕΜΠ στις συλλήψεις και πειθαρχικές διώξεις
Κινητοποίηση φοιτητών του ΕΜΠ στις 4 μ.μ. ενάντια στις συλλήψεις και τις πειθαρχικές διώξεις φοιτητών
βρεφος
Έξαρση κοκκύτη σε Αθήνα και Θεσσαλία: Προειδοποιούν οι ειδικοί – 1 στα 3 βρέφη χρειάζεται νοσηλεία
Η διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια απειλεί τη Δημόσια Υγεία
Έξαρση κοκκύτη σε Αθήνα και Θεσσαλία: Προειδοποιούν οι ειδικοί – 1 στα 3 βρέφη χρειάζεται νοσηλεία