Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο πρώην σύζυγος της 64χρονης
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που ομολόγησε ότι την σκότωσε

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο ηλικιωμένος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι «την σκότωσε για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές».

Ο 75χρονος, κατ΄ ομολογία δράστης, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Οι οικονομικές διαφορές

Ο 75χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά το διαζύγιό τους.

«Οι διενέξεις μας για τα οικονομικά ήταν συνεχείς. Πήγα να της ζητήσω να μου επιστρέψει κάποια χρυσαφικά και άρχισε να μου μιλάει απαξιωτικά. Με έβρισε. Θόλωσα. Έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα» είπε ο 74χρονος.

Στην ερώτηση για το πού βρήκε το όπλο, ο 74χρονος υποστήριξε ότι είναι ένα πολύ παλιό και ότι το είχε βρει τυχαία σε μια μετακόμιση, όμως ο 74χρονος κατηγορούμενος δεν είχε άδεια οπλοφορίας ούτε είχε δηλώσει το όπλο στις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος μίλησε για τους καυγάδες με την πρώην σύζυγο του για τα οικονομικά τους μετά το διαζύγιο. «Για φορολογικούς λόγους της είχα γράψει όλη τη περιουσία, το καθαριστήριο και τα σπίτια. Μετά το διαζύγιο δεν δέχτηκε να μου δώσει τίποτα πίσω και πλήρωνα και δόση για το δάνειο...» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

«Δεν είμαι βίαιος αλλά με έφτανε στα όρια μου για να έχει πάτημα στα δικαστήρια..» φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Ο δράστης πυροβόλησε την 64χρονη, έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στο λαιμό και τον ώμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραλία στην Ελλάδα
Η άγνωστη παραλία με τα απίθανα νερά για ήσυχες αποδράσεις κοντά στη Θεσσαλονίκη
Ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν απόλυτη ηρεμία, φυσική ομορφιά και απομόνωση – μόλις λίγη ώρα από το κέντρο της πόλης
Η άγνωστη παραλία με τα απίθανα νερά για ήσυχες αποδράσεις κοντά στη Θεσσαλονίκη
αυτοκίνητο
Αναστάτωση στην Ελλάδα: Τίθενται εκτός νέων συμβολαίων οι οδηγοί σε αυτή την ασφαλιστική
Τρίμηνη απαγόρευση έκδοσης και ανανέωσης συμβολαίων από 1η Ιουλίου – Τι σημαίνει για τους ασφαλισμένους στην Ελλάδα
Αναστάτωση στην Ελλάδα: Τίθενται εκτός νέων συμβολαίων οι οδηγοί σε αυτή την ασφαλιστική