Τρεις νεκροί, μία γυναίκα από την Κέρκυρα και δύο άνδρες, είναι ο απολογισμός, από το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο δράστης και αυτόχειρας νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας η οποία του έκανε έξωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, ένας άνδρας που ζούσε στο παρελθόν στη Γαλλία.
Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ