Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τον εμβολιασμό μίλησε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην πορεία των εμβολιασμών στη χώρα και πώς θα συνεχιστούν, ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε ότι στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα δοθεί η δυνατότητα στους 25-29 ετών να μπορούν να εμβολιαστούν και με Pfizer κι Moderna, ενώ ήδη εμβολιάζονται με Johnson & Johnson.
Θα ακολουθήσει η κατηγορία των 19-24 ετών μετά από λίγες ημέρες, για τους οποίους θα ισχύσει το ίδιο.
Ο κ. Γεωργαντάς διευκρίνισε ακόμη ότι κάποιος μπορεί να μπει στο σύστημα και να αλλάξει το εμβολιαστικό κέντρο που έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί για τη δεύτερη δόση του εμβολίου του, αν βρίσκεται σε διακοπές ή στη θερινή του κατοικία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ