Σεξουαλική παρενόχληση: Ελεύθερος ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά SMS σε μαθήτριες
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριές του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος του εκπαιδευτικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

O 48χρονος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας δύο παιδιών, το τελευταίο 10ημερο προσπαθούσε μεθοδευμένα να πλησιάσει τις τρεις μαθήτριες της Ε' Δημοτικού.

Το χρονικό

Ο 55χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του από τις οποίες, όπως καταγγέλλεται, ζητούσε να βρεθούν εκτός σχολείου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Η δράση του δασκάλου, πατέρα ανήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονέων τριών μαθητριών του στο δημοτικό σχολείο που δίδασκε, προς τις οποίες έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου επιδιώκοντας να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Τα ανάρμοστα μηνύματα

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», έγραφε μεταξύ άλλων σε μήνυμα που έστειλε, σύμφωνα με το newsit.gr.

Η μαθήτρια του απάντησε: «Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι».

 «Αλήθεια λέω θα ήμασταν μαζί» είπε εκείνος.

Στην κατάθεσή του ο εκπαιδευτικός υποστήριξε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος φρόντισε να «τσαλακώσει» την εικόνα του, λέγοντας ότι «τα κορίτσια με προσέγγισαν μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτικός έστελνε τα μηνύματα αυτά εδώ και 10 ημέρες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτική ιατρική
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω
Ιδιωτική Ιατρική Σχολή, με συνεργασία CVC και Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, πήρε την πρώτη έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω