Σεξουαλική παρενόχληση - Δάσκαλος: «Αν ήμουν στην ηλικία σου, θα τα φτιάχναμε. Θα ήσουν το κορίτσι μου!»
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σεξουαλική παρενόχληση: Τα μηνύματα που «καίνε» τον δάσκαλο – Ποινική δίωξη για κακούργημα και για πλημμέλημα

Ποινική δίωξη για κακούργημα και για πλημμέλημα ασκήθηκε σε βάρος του εκπαιδευτικού, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε με ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε μέσω εφαρμογών, ανήλικες μαθήτριές του.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 48χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του από τις οποίες, όπως καταγγέλεται, ζητούσε να βρεθούν εκτός σχολείου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Η δράση του δασκάλου, πατέρα ανήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονέων τριών μαθητριών του στο δημοτικό σχολείο που δίδασκε, προς τις οποίες έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου επιδιώκοντας να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Τα ανάρμοστα μηνύματα

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», έγραφε μεταξύ άλλων σε μήνυμα που έστειλε, σύμφωνα με το newsit.gr.

Η μαθήτρια του απάντησε: «Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι».

 «Αλήθεια λέω θα ήμασταν μαζί» είπε εκείνος.

Στην κατάθεσή του ο εκπαιδευτικός υποστήριξε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος φρόντισε να «τσαλακώσει» την εικόνα του, λέγοντας ότι «τα κορίτσια με προσέγγισαν μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτικός έστελνε τα μηνύματα αυτά εδώ και 10 ημέρες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΠΘ
ΔΠΘ: Αντιδρά στην ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρούπολη
Ψήφισμα της Συγκλητου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σχετικό με την ίδρυση Παραρτήματος του ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρουπολη
ΔΠΘ: Αντιδρά στην ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρούπολη
νεοελληνική γλώσσα
Οι πρώτες εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Πανελλήνιες 2026 (Βίντεο)
Έχουμε τις πρώτες ενδείξεις από τα βαθμολογικά κέντρα για τις επιδόσεις στις Πανελλήνιες και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Οι πρώτες εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Πανελλήνιες 2026 (Βίντεο)
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΕ-ΥΠΑΙΘΑ: Στα όρια τους οι υπηρεσίες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ
Ασφυκτικές προθεσμίες και υποστελέχωση στον έλεγχο δικαιολογητικών για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 καταγγέλλει η ΠΟΕ - ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΕ-ΥΠΑΙΘΑ: Στα όρια τους οι υπηρεσίες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ