epideixias kriti
Νέο απαράδεκτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρής κοπέλας από επιδειξία - Άνδρας αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκες σε στάση λεωφορείου στο Ηράκελιο Κρήτης

Ένα νέο αισχρό και απαράδεκτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από επιδειξία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, άνδρας αυνανίστηκε μπροστά σε μία νεαρή κοπέλα, σε στάση λεωφορείου, κάτι που επανέλαβε μπροστά και σε δύο άλλες διερχόμενες γυναίκες.

Όπως καταγγέλλει η 20χρονη που κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, ξαφνικά, διαπίστωσε έναν άνδρα να αυνανίζεται μπροστά της.

Ο άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς, σύμφωνα με τη νεαρή, όχι μόνο αυνανιζόταν μπροστά της αλλά εκσπερμάτισε στα παπούτσια της! Η κοπέλα έντρομη έβαλε τις φωνές και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Για το περιστατικό έχει γίνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του αισχρού επιδειξία.

Στα social media διακινείται η παρακάτω καταγγελία:

«ΠΡΟΣΟΧΉ!! Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής που αυνανίζεται παρακολουθώντας κορίτσια κυκλοφορώντας με το μόριό του έξω. Σήμερα έγινε ένα περιστατικό δίπλα στα ΚΤΕΛ του Ηρακλείου Κρήτης στη στάση λεωφορείων απέναντι από τον κρητικό φούρνο στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Καταγράφοντας έναν νεαρό που αυνανιζόταν κοιτάζοντας μια κοπέλα και ώστε να τα εκσπερματώσει πάνω της. Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Κοινοποίηστε το βίντεο να τον δουν όλοι».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες εβδομάδες ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη, όπου 22χρονος ακολούθησε νεαρή μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, έχοντας το μόριό του σε κοινή θέα.

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο από τη νεαρή κοπέλα, ενώ λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε και από άλλες γυναίκες, σε βάρος των οποίων προέβη σε αντίστοιχες πράξεις.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr και neakriti.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα