Εμβολιασμό με μία δόση όσων έχουν ήδη προσβληθεί από κορονοϊό συστήνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.
Ειδικότερα, όσοι έχουν νοσήσει και αναρρώσει από την Covid-19 διαθέτουν ήδη αντισώματα κατά του ιού, όμως αναμένεται να εκδοθεί νέα σύσταση, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να εμβολιάζονται με μία δόση εμβολίου, προκειμένου να θωρακιστούν καλύτερα έναντι της πανδημίας.
Προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί το διάστημα που πρέπει να μεσολαβήσει από την ανάρρωση από τον κορονοϊό έως τη χορήγηση του εμβολίου, ωστόσο σύμφωνα με τα δεδομένα, προκρίνεται η περίοδος μεταξύ 8 - 12 εβδομάδων από την ημέρα της διάγνωσης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσδιοριστεί η διαδικασία για τον εμβολιασμό των ατόμων που έχουν ήδη νοσήσει από Covid-19.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom