zina-koutselini
Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αναφορές της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή την σεξουαλική παρενόχληση νεαρής σοπράνο στη Νέα Σμύρνη

Στη χθεσινή της εκπομπή στο Star και μετά τη δημοσίευση του βίντεο από την κοπέλα στο οποίο καταγράφεται ο 22χρονος να την ακολουθεί έως το σπίτι της με τα γεννητικά του όργανα έξω, προσπαθώντας μάλιστα να μπει μέσα στην πολυκατοικία, η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά:

«Την κοπέλα δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμη και δεν ξέρουμε αν είναι άλλη εκδίκηση από πίσω, αλλά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο αγόρι το οποίο έχει έξω τα γεννητικά του όργανα και την ακολουθεί» ανέφερε, λες και αν σε κυνηγά κάποιος με μόριό του μέσα στα σκοτάδια τον καταγγέλλεις…για να τον εκδικηθείς και όχι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τις υπόλοιπες κοπέλες.

Για του λόγου το αληθές, μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο 22χρονος συνελήφθη και μάλιστα αναγνωρίστηκε από άλλες τρεις κοπέλες για παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν σε Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στον 22χρονο που ακολουθούσε την κοπέλα με τα γεννητικά του όργανα έξω, προσέθεσε «αλλά ωραίο παιδί». 

«Τι οδηγός είναι αυτός;»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφέρθηκε επίσης σε άλλη μια καταγγελία, αυτή τη φορά νεαρής κοπέλας σύμφωνα με την οποία ταξιτζής επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο ταξί του και γλύτωσε επειδή άρχισε να φωνάζει και περνούσε κόσμος από το σημείο, η παρουσιάστρια διερωτήθηκε «έκπληκτη»:

«Από που το πήρε αυτό το ταξί; Δηλαδή παίρνει ένα ταξί και ο ταξιτζής της τραβάει τα μπούτια, της τραβάει τα πόδια και προσπαθεί να τη βιάσει; Τι οδηγός είναι αυτός;»

Βιαστής ήταν, κυρία Κουτσελίνη. Βιαστής.


«Έχω ένα βίτσιο»

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, ο 22χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τι είπαν ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του γιου του μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε πως «ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimarxeio-trikalon.jpg
Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο- Νοσηλεύεται στο Τζάνειο το θύμα
Το χτύπημα προκάλεσε αιμορραγία και ο αντιδήμαρχος μετάφερθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες
Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο- Νοσηλεύεται στο Τζάνειο το θύμα