Σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο
Ακόμη μια κοπέλα καταγγέλλει τον 22χρονο: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου - Το περιστατικό έγινε τον Μάρτιο του 2020 στην Καλλιθέα

Σε νέα καταγγελία σε βάρος του 22χρονου επιδειξία, προχώρησε σήμερα μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ασφάλειας έφθασε ένα e-mail από μια 27χρονη κοπέλα που μένει μόνιμα στην Κύπρο που ξεδίπλωνε άλλη μια επίθεση στην περιοχή της Καλλιθέας.

Στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο 22χρονος την πλησίασε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπτοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

Σημειώνεται πως εκτός από τη χθεσινή επίθεση όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και για τρεις ακόμη που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Φέρεται μάλιστα να ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

«Έχω ένα βίτσιο, θέλω να πλησιάζω ωραίες γυναίκες» λέει ο 22χρονος

Ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τι είπαν ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του γιου του μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε πως «ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

blackboard-μαζί-για-την-εκπαίδευση
ΙΕΠ: Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με εκπαιδευτικούς με θέμα «Μαζί για την Εκπαίδευση»
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων
ΙΕΠ: Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με εκπαιδευτικούς με θέμα «Μαζί για την Εκπαίδευση»