Κραουνάκης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα πληρώσει το προσωπικό του πάθος»
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Και είναι έγκλημα να έχεις πάθος να ξεσκίζεις τις ψυχές ανθρώπων» δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη - «Πολύ λυπάμαι»

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε σε συνέντευξή του στο Secret ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Είναι σωστό το ότι ξεσκεπάστηκαν πράγματα. Πολύ λυπάμαι για τον Λιγνάδη γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά ξεσκεπάστηκε μια πολύ βρώμικη ιστορία και εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει με όλο αυτό το βάσανο που έβαλε στον εαυτό του και στις προτιμήσεις του» είπε.

«Μακάρι να μη βρεθεί ποτέ κάποιος ξανά στη θέση του. Η μεγάλη σοβαρότητα του θέματος αυτού ανάγκασε τους καλλιτέχνες να γίνουμε ένα. Η δουλειά του Μπιμπίλα και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είναι άριστη, γιατί κατάφεραν εξαιρετικά πράγματα» συμπλήρωσε.

«Δυστυχώς ο Λιγνάδης τώρα θα πληρώσει το προσωπικό του πάθος. Και είναι έγκλημα να έχεις πάθος να ξεσκίζεις τις ψυχές ανθρώπων» κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γάμος της κόρης του Κωστόπουλου
Αντιδράσεις για τον γάμο της κόρης Κωστοπούλου σε αρχαιολογικό χώρο: «Προσβολή του μνημειακού πλούτου»
Η καταγγελία της Δ. Κουτσούμπα για τον γάμο της κόρης του Κωστόπουλου σε αρχαιολογικό χώρο
Αντιδράσεις για τον γάμο της κόρης Κωστοπούλου σε αρχαιολογικό χώρο: «Προσβολή του μνημειακού πλούτου»
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Βοήθεια» φώναζε η 39χρονη - Τη δολοφόνησε με τα παιδιά τους στο διπλανό δωμάτιο
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο 41χρονος σκότωσε τη γυναίκα του ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν τα ανήλικα παιδιά τους
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Βοήθεια» φώναζε η 39χρονη - Τη δολοφόνησε με τα παιδιά τους στο διπλανό δωμάτιο