Αντιμέτωπος με νέα ποινική δίωξη βρίσκεται ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του για βιασμό.
Η μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του οδήγησε σε νέα ποινική δίωξη, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα.
Η μήνυση μελετήθηκε από την Ασφάλεια.
Ο σκηνοθέτης ζητά μάλιστα την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2018.
Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά και την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: Ξεκινούν 10/3 οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom