lockdown-katastimata
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα μόνο με ραντεβού και sms στο 13032 εισηγήθηκαν οι ειδικοί

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα μόνο με ραντεβού και sms στο 13032 εισηγήθηκαν οι ειδικοί που συνεδρίαζαν από το πρωί.

Την ίδια στιγμή, η εισήγηση των ειδικών για τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη προτείνουν να λειτουργήσουν μόνο με τη μέθοδο του click away ενώ για την Κοζάνη, όπου η επιδημιολογική εικόνα είναι πιο επιβαρυμένη η εισήγηση των ειδικών είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά. 

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να παραμείνουν κλειστά τα mall σε όλη τη χώρα, καθώς δεν θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξουν ενώ την ίδια άποψη έχουν και για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο που επιτρέπονται με κωδικό 6 στο sms 13033 μόνο για τα Σαββατοκύριακα.

Ετσι, με δεδομένο ότι η κυβέρνηση έχει αναφέρει ότι θα λάβει τις αποφάσεις της - πάντα με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών - από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, μαζί με το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή στα θρανία μόνο για τους μαθητές των Λυκείων θα ανοίξουν και τα μαγαζιά στην Αχαΐα και με click in shop και με click away - αλλά μόνο με ραντεβού και μήνυμα στο 13032 -, με click away θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη ενώ κλειστό θα παραμείνει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη, μέχρι την επόμενη σύσκεψη των επιδημιολόγων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα