Φουρθιώτης: Ζήτησε τη σύλληψη φωτορεπόρτερ από το Documento
Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ του Documento, Μάριο Ραφαήλ Μπίκο, επειδή τράβηξε φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας

Επί μέρες η αστυνομία διαψεύδει δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου ο οποίος αποκάλυψε πως ο Φουρθιώτης βρίσκεται σε προστασία με 14 οχήματα της ασφάλειας και 9 αστυνομικούς.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Documento κατέγραψε τον Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές.

Ο Φουρθιώτης ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ. Η δικηγόρος του και η φρουρά του, του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: «θα το κάνω γιατί είναι του Documento».

Υπενθυμίζεται ότι μια ακόμα άνευ προηγουμένου πρόκληση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ του Documento, Μάριο Ραφαήλ Μπίκο, o οποίος τράβηξε φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Στις εικόνες του Μάριου Μπίκου που ακολουθούν ο Μένιος Φουρθιώτης απαθανατίζεται να φωνάζει στη φρουρά των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, να συλλάβει τον φωτορεπόρτερ.

Η καταγγελία του αντιδημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου 
 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Χρήστου Τσεμπέρη  κατήγγειλε με ανάρτησή του ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε διάθεση περιπολικών και προσωπικού από διάφορα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνα και Μαραθώνας) «εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον  Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη».

«Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει».

Η στιγμή που ο Φουρθιώτης φωνάζει να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento

Την παράνομη κράτηση συνέχισε αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά των δικαστηρίων και αρνείται, έως αυτή τη στιγμή, να δώσει τα στοιχεία του. Μάλιστα, η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει… έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Πηγή: Το κουτί της πανδώρας
 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diki-aselgeia
Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε μαθήτριες
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο το Δικαστήριο ήρθε αντιμέτωπο με πρωτοφανή απροθυμία από μεριάς ενόρκων να συμμετέχουν ως ορκωτοί δικαστές...
Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε μαθήτριες
συντάξεις, ΑΤΜ, αναλήψεις, καταθέσεις, τράπεζα
Συντάξεις: Αναδρομικά σε νέους συνταξιούχους άνω των 12.000 ευρώ
Η προσαύξηση στην επικουρική σύνταξη ισχύει για όσους συνταξιοδοτούνται μετά τον Μάιο του 2016 και υπολογίζεται με συντελεστή 0,075%, πλην όμως δεν...
Συντάξεις: Αναδρομικά σε νέους συνταξιούχους άνω των 12.000 ευρώ
σχοινας
Και τώρα ... «Ευρωπτυχίο»: Εξαγγελία Μ. Σχοινά στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Σήμερα ο Κ. Πιερρακάκης
Η πρόταση  αφορά ένα κοινό πρόγραμμα πανεπιστημίων  από διαφορετικές χώρες της ΕΕ, το οποίο θα αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη μέλη και θα συμβάλει...
Και τώρα ... «Ευρωπτυχίο»: Εξαγγελία Μ. Σχοινά στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Σήμερα ο Κ. Πιερρακάκης
bigbrother.jpeg
Ο... Big Brother ξαναχτυπά: Δημοτικό Συμβούλιο αγνοεί γονείς και εγκρίνει κάμερες στα σχολεία
Οι γονείς, παρά την απόφαση του Δημοτικου Συμβουλίου, δήλωσαν ότι συνεχίζουν τον αγώνα να μην εγκατασταθούν και λειτουργήσουν οι κάμερες
Ο... Big Brother ξαναχτυπά: Δημοτικό Συμβούλιο αγνοεί γονείς και εγκρίνει κάμερες στα σχολεία