Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας
Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αναφέροντας σε δήλωσή του πως «η Αλληλεγγύη δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία»

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αναφέροντας σε δήλωσή του πως «η Αλληλεγγύη δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία».

Ολόκληρη η δήλωσή του

«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι. Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω.

Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε.

Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
anergia-people.jpg
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία
«Η Ελλάδα πίσω από Ευρώπη και Βαλκάνια: Δύο στους δέκα μισθωτούς ζουν σε στέρηση και το κόστος στέγασης σπάει ρεκόρ
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέες προκηρύξεις για τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
Πρυτανικές εκλογές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Οι προκηρύξεις για την εκλογή εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέες προκηρύξεις για τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης