Κακοκαιρία: Νεκρός 80χρονος στην Εύβοια
Νεκρός στην οικία του εντοπίστηκε 80χρονος στην Εύβοια

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συνεχίζει να «σφυροκοπά» τη χώρα, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στη λειτουργία σχολικών μονάδων.

Δυστυχώς η κακοκαιρία στέρησε τη ζωή σε δύο συμπολίτες μας, καθώς μετά τον 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κρήτη, νεκρός στην οικία του εντοπίστηκε 80χρονος στην Εύβοια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 80χρονος κατοικεί μόνος του στο χωριό Τρουπί Εύβοιας και εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, ενώ στο χωριό είχε διακοπεί  ηλεκτροδότηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα