Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποιες περιοχές έχουν διακοπή ρεύματος
Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζονται σε αρκετές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική στις περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Αγ.Στεφάνου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αυλώνας και Καλάμου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Διακοπές ρεύματος: Σε ποιες περιοχές

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτή την ώρα τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών λόγω της χιονόπτωσης κυρίως στο βόρειο τμήμα σε χωριά πλησίον της Αιδηψού αλλά και του Μαντουδίου.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την ΑΔΜΗΕ, έχει εκδηλωθεί βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης Μαντούδι - Ψαχνά στη Βόρεια Εύβοια. Στην περιοχή επιχειρούν συνεργεία για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα δυσχερής λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Επιπλέον προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζει το κεντρικό και ανατολικό τμήμα του Ζαγορίου, τμήμα του δήμου Τζουμέρκων, Μεσόπυργος Άρτας.

Στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης αλλά και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Σε σχέση με την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική καταβάλλουν προσπάθειες για να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, «όλο το δυναμικό του θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από τη σφοδρή κακοκαιρία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σημειώνεται ότι το έργο αποκατάστασης των βλαβών είναι εξαιρετικά δύσκολο σε αρκετές περιοχές, κυρίως σε ορεινές, εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα