Θεσσαλονίκη – Click away: Μικρή κινητικότητα στην αγορά
Μικρή κινητικότητα παρατηρείται στην αγορά, δεύτερη ημέρα εφαρμογής της μεθόδου του click away στα καταστήματα, με τους ιδιοκτήτες να εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους

Μικρή κινητικότητα παρατηρείται στην αγορά, δεύτερη ημέρα εφαρμογής της μεθόδου του click away στα καταστήματα, με τους ιδιοκτήτες να εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, σήμερα έχουν ανοίξει περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων αλυσίδων ένδυσης, υπόδησης και τεχνολογίας και εξυπηρετούν τους πελάτες που έχουν κάνει τις παραγγελίες τους.

Μεγάλη κίνηση έχει αυτή την ώρα η Τσιμισκή από διερχόμενα οχήματα, ωστόσο στους πεζόδρομους μικρός αριθμός πολιτών κάνει τα ψώνια του.

Θεσσαλονίκη

Μετά τη χθεσινή «μουδιασμένη» πρεμιέρα, τόσο οι πελάτες όσο και οι καταστηματάρχες φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκουν τους ρυθμούς τους στην γνωστή από τα Χριστούγεννα πλέον μέθοδο του click away.
Σημειωτέον δε πως η αστυνομία σε κεντρικά σημεία πραγματοποιεί εντατικά ελέγχους προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Θεσσαλονίκη

Οδηγίες για τις αγορές με click away:

Υπενθυμίζεται πως οι αγορές κατά την εφαρμογή του click away γίνονται μόνο μέσω προαγοράς, είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Στη συνέχεια το κατάστημα καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη είτε τιμολόγιο, είτε μήνυμα, το οποίο θα φέρει τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Διεύθυνση, ΑΦΜ, Χρονικό διάστημα παραλαβής.

Δεν θα επιτρέπεται η ανταλλαγή χρημάτων και οι πληρωμές θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών με POS.

Θεσσαλονίκη

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται αποκλειστικά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και μετά από ραντεβού και από ένα και μόνο άτομο.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πλανήτης Γη
«Ένας καλύτερος κόσμος αν...»
Σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία κανένα πολιτικό σύστημα, ούτε καμία κοινωνική μεταρρύθμιση ή επανάσταση δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σταθερές...
«Ένας καλύτερος κόσμος αν...»