Ένα ακόμα παιδί 10 ετών από την Πάτρα που είναι θετικό στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 10χρονος που είχε λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, υποβλήθηκε σε τεστ covid και βγήκε θετικό. Θετική είναι και η μητέρα του που επίσης νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η οικογένεια φαίνεται πως κόλλησε τον ιό από το δεύτερο παιδί τους που κόλλησε από τη δασκάλα του στο σχολείο.
Δίνει μάχη για να μην διασωληνωθεί ο 9χρονος
Την ίδια ώρα, μάχη για να αποφύγουν τη διασωλήνωση του 9χρονου, που νοσεί από κορονοϊό, δίνουν οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Η υγεία του 9χρονου ο οποίος νοσηλεύεται για μία ακόμα ημέρα επιδεινώθηκε, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί προσπαθούν να αποφύγουν την διασωλήνωση καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει φλεγμονές στο παιδί.