Lockdown - Θεοφάνεια: Ποιες μετακινήσεις επιτρέπονται
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει νωρίτερα η απαγόρευση κυκλοφορίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στις 18:00 απάντησε πως «είναι κάτι που θα το δούμε».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιβολής ενός αυστηρού περιοριστικού διάρκειας δύο εβδομάδων, απάντησε πως «βρισκόμαστε  σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις».

«Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» ανέφερε, τονίζοντας πως η κατάσταση στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Παράλληλα, ο υπουργός συμπλήρωσε πως «πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις».

«Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά», κατέληξε.

Κανένας δεν θα τολμάει να κάνει καταλήψεις

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, λέγοντας πως «αυτοί που αρνούνται την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν».

Σχετικά με την ίδρυση του σώματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε συγκεκριμένα πως «σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις, να ασκεί βία στα και να πουλά ναρκωτικά».

«Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια, ενώ διαβεβαίωσε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανατρεπτικη συμμαχια
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»
«Όμως οι άστεγοι, ντόπιοι και μετανάστες έχουν ανάγκη από ανθρώπινη κατοικία κάτι που η κυβέρνηση Ν.Δ. το έχει στο στόχαστρο της και την προορίζει να...
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»