ΔΥΠΑ: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Κοινωνία 0

Κορονοϊός: 320 κρούσματα, 19 θάνατοι, 322 διασωληνωμένοι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναλυτική ενημέρωση για τον κορονοϊό

320 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 148925, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5763 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45578 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

322 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 231 (71.7%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 87.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1031 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

krousmata 1

Τέλος, έχουμε 19 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5488 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3234 (58.9%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

krousmata 2
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία