Thumbnail
Ο εργαζόμενος του ΑΔΜΗΕ υπέστη ηλεκτροπληξία στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Ζάκυνθο και έχασε τη ζωή του ακαριαία

Ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 37χρονος εργαζόμενος το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ εκτελούσε εργασίες στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Ζάκυνθο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Νικόλαο Τσίρκα, συνέβη στη 1.30 μ.μ. σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου.

Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολλαπλό βιβλίο
Πολλαπλό βιβλίο: Εκσυγχρονισμός ή όχημα κατηγοριοποίησης του δημόσιου σχολείου;
Στην πράξη, το πολλαπλό βιβλίο παραμένει «ένα» για τον κάθε μαθητή και τον κάθε εκπαιδευτικό, αλλά διαφορετικό από σχολείο σε σχολείο.
Πολλαπλό βιβλίο: Εκσυγχρονισμός ή όχημα κατηγοριοποίησης του δημόσιου σχολείου;
σοκολατα
Μαύρη σοκολάτα: Η γλυκιά απόλαυση που φροντίζει την καρδιά και τη διάθεση
Αντιοξειδωτικά, μέταλλα και φυσικά «καλά» χημικά του οργανισμού: Τα μυστικά της μαύρης σοκολάτας για υγεία και ευεξία.
Μαύρη σοκολάτα: Η γλυκιά απόλαυση που φροντίζει την καρδιά και τη διάθεση