nosokomeio kerkyras
Η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό, όμως τελικά βγήκε νικήτρια

Νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό βγήκε μία υπεραιωνόβια 102 ετών που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, «η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που διέμενε, στα Ιωάννινα, διαπιστώθηκε ότι 56 ηλικιωμένοι ήταν θετικοί στον κορονοϊό και έπρεπε να νοσηλευτούν μεταξύ αυτων και η 102χρονη».

«Η 102χρονη παρουσίασε για μέρες υψηλό πυρετό, αλλά και πολλά άλλα από τα συμπτώματα του κορονοϊού, όμως δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Από τον ίδιο ιδιωτικό οίκο ευγηρίας των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας πέντε ηλικιωμένοι ασθενείς από κορονοϊό, ενώ χθες μαζί με την 102χρονη εξήλθε και μία 74χρονη.

«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μυκονος
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για εκπαιδευτικό από το ΓΕΛ Μυκόνου – Αποχωρούν οι καθηγητές ο ένας μετά τον άλλον από το νησί
Σοβαρές καταγγελίες κατά εκπαιδευτικού στη Μύκονο – Ένα κλίμα φόβου και καταπίεσης στο λύκειο του νησιού
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για εκπαιδευτικό από το ΓΕΛ Μυκόνου – Αποχωρούν οι καθηγητές ο ένας μετά τον άλλον από το νησί