Μέτρα για τον κορονοϊό: 25 συλλήψεις σε Κυψέλη και Πέλλα για παράνομο τζόγο
19 άτομα στην Κυψέλη και 6 στην Πέλλα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο, παρά τα απαγορευτικά μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού

Σε 19 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ σε διαμέρισμα στην Κυψέλη για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ. Σε βάρος των συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων είναι και η μισθώτρια του διαμερίσματος, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τυχερών παιχνιδιών και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Σημειώνεται, ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 τραπέζια με επικάλυψη τσόχας, 25 τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ.

Παράλληλα, σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, επειδή δεν είχαν βεβαίωση μετακίνησης. Όσον αφορά τη μισθώτρια του διαμερίσματος της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβίαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Έξι συλλήψεις στην Πέλλα

Παράνομο τζόγο, εν μέσω lockdown, έπαιζαν επίσης στα γραφεία επιχείρησης στα Γιαννιτσά, έξι άνδρες, που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε εναντίον τους διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και στην περίπτωσή του το πρόστιμο ανέρχεται σε 3000 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους είναι 300 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της ασφάλειας Πέλλας πραγματοποίησαν χθες, στις 10 το βράδυ, έφοδο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ύστερα από καταγγελία που προηγήθηκε. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες έπαιζαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο γραφείου μία παραλλαγή του πόκερ.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Είχε προηγηθεί ένα 24ωρο νωρίτερα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έφοδος αστυνομικών σε κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθησαν 18 άτομα για παράνομη διενέργεια τυχερού παιχνιδιού, τύπου καζίνο. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία και η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 4 Δεκεμβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά