Κορονοϊός: Προσβλητική η τοποθέτηση Γεραπετρίτη δηλώνει ο επικεφαλής Covid-19 στον Ευαγγελισμό
Προσβλητική για γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη στις ΜΕΘ στο τελικό στάδιο της νόσου, χαρακτήρισε τις δηλώσεις Γεραπετρίτη ο επικεφαλής της μονάδας Covid-19 του Ευαγγελισμού

Για προσβλητικές δηλώσεις για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη στο τελικό στάδιο της νόσου έκανε λόγο ο επικεφαλής της μονάδας Covid-19 του Ευαγγελισμού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γεραπετρίτη σχετικά με τον αριθμό των ΜΕΘ και τους θανάτους.

Ο Γιάννης Καλομενίδης, μιλώντας στο Ράδιο 98,4, σχολίασε τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας που είπε ότι «εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό» τονίζοντας ότι προσβάλει τους γιατρούς και νοσηλευτές που από τον Μάρτιο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Στηλίτευσε επίσης το γεγονός ότι «η ιατρική και επιστημονική κοινότητα αλλά και οι πολίτες, δεν έχουν πρόσβαση σε μια ενιαία βάση δεδομένων, υπάρχει άγνοια δηλαδή , πλην ελαχίστων στην Επιτροπή, για την εξέλιξη της πανδημίας, ούτε υπάρχουν επιστημονικά κριτήρια, που με κλασικές επιστημονικές μεθόδους να έχουν οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Άρα, ακόμη και όσοι δημοσιολογούν για το πότε η άρση ή ένα νέο lockdown, το πράττουν στη κυριολεξία στον αέρα για λίγα λεπτά δημοσιότητας».

Τέλος, αποκάλεσε αχαρακτήριστους τους ισχυρισμούς ιδιωτών κλινικαρχών να μπουν στη μάχη κατά του κορονοϊού, επισημαίνοντας πως όταν λένε πως δεν έχουν μετά από τόσους μήνες εικόνα και εκπαίδευση για τη διαχείριση της πανδημίας είναι σα να λένε στην κοινωνία ότι «δεν τους ενδιαφέρει αυτό που έχει προκαλέσει σοκ σε χιλιάδες πολίτες. Πρέπει να μπουν σήμερα  στη μάχη και οι ιδιωτικές κλινικές κι όχι με συνεργασία αλλά με απόλυτο δημόσιο έλεγχο, ενώ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πρέπει , όταν μιλάμε για πόλεμο με τον ιό και τη νόσο του να υπάρξει πανστρατιά, στη κυριολεξία επιστράτευση».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα