Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τα συνδικάτα, τις μαζικές οργανώσεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, να αγνοήσουμε τις κυβερνητικές απειλές και να πραγματοποιήσουμε κανονικά τον Τριήμερο γιορτασμό και την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία

Πολιτική σύγκρουση για την απαγόρευση της πορείας του εορτασμού για τη 47η επέτειο τη εξέγερσης του Πολυτεχνείου εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, μετά από την ανακοίνωση Χρυσοχοϊδη και Πέτσα για απαγόρευση της πορείας όπως είχε γίνει και με τις παρελάσεις των εθνικών επετείων, παρά την απόφαση του ΣΦΕΑ να γίνει κανονικά η πορεία.

Η πρώτη ανακοίνωση με την οποία προτείνει στο λαό να αγνοήσει την απαγόρευση και να κατέβει στη πορεία εκδόθηκε σήμερα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενω νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεννοηθεί πρώτα με τις οργανώσεις για να πάρει απόφαση.

Μεγαλο ενδιαφέρον θα έχει η στάση του ΚΚΕ στο ζήτημα, καθώς και των άλλων οργανώσεων της αριστεράς.

Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 Όλες και όλοι στον τριήμερο γιορτασμό και την πορεία του Πολυτεχνείου, 2μμ Πλατεία Κλαυθμώνος

Στην καραντίνα η κυβέρνηση όχι οι καταχτήσεις και οι διεκδικήσεις μας!

Σχετικά με τις δηλώσεις Πέτσα - Χρυσοχοϊδη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα απαγορέψει την πορεία του Πολυτεχνείου δηλώνουμε ότι η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνει και θα είναι ντάλα μεσημέρι!

Η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη που με την εγκληματική της πολιτική άφησε τον λαό έκθετο στην πανδημία, καθώς μήνες τώρα δεν προχώρησε σε μαζικές προσλήψεις ούτε πήρε κανένα μέτρο προστασίας για τους εργαζόμενους και τον κόσμο στα νοσοκομεία, στα σχολεία, στις συγκοινωνίες, στις κοινωνικές δομές...

Η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη που αξιοποιεί την πανδημία για να πάρει βαριά αντιλαϊκά μέτρα με το αντεργατικό τερατούργημα, τους πλειστηριασμούς, την εκπαίδευση, θέλει να απαγορέψει τις αντιστάσεις και πρώτα απ όλα την πορεία του Πολυτεχνείου!

Δεν θα περάσουν!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τα συνδικάτα, τις μαζικές οργανώσεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, να αγνοήσουμε τις κυβερνητικές απειλές και να πραγματοποιήσουμε κανονικά  τον Τριήμερο γιορτασμό και την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει. Το πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!

Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ          

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Υπουργείο Παιδείας: Φυλάκιση σε γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα