Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ
"Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες” δηλώνει για τον κορονοϊό η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Εν μέσω πανδημίας η γνωστή ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ δήλωσε σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ πως “όλες οι πανδημίες ανανέωσαν τις γενεές. Όλες”

Αυτό ισχυρίστηκε η γνωστή ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος μη μπορώντας να μην τη ρωτήσει για το θέμα που απασχολεί όλη την υφήλιο και που έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν φοβάται τον κορωνοϊό: "Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες”.

Δεν παρέλειψε να δηλώσει πως είναι αριστερή και αντιστασιακή, υπενθυμίζοντας πως ήταν μέλος της ΕΠΟΝ ενώ την ίδια στιγμή, δήλωσε τη στήριξη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς είναι “ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρυθμίσεις», όπως είπε.

Πιο κάτω θα δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις.

Να θυμίσουμε πως η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε παλαιότερη συνέντευξή της στην τηλεόραση είχε δηλώσει πως η Κωνσταντινούπολη είναι η μόνη πρωτεύουσα Βαλκανικού κράτους που δεν έχει ελευθερωθεί ενώ το 2019 είχε συνυπογράψει το αίτημα για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που η κυρία Αρβελέρ είχε πάρει θέση υπέρ του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Στο πρόσφατο δημοψήφισμα είχε ταχθεί υπέρ του «Ναι», ενώ  τον Νοέμβριο του 2015 είχε δημοσιοποιήσει ανακοίνωση μαζί με ένα βίντεο, με το οποίο δήλωνε την έμπρακτη στήριξή της στον Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη, αφιερώνοντάς του και ένα ποίημα.

Το είχε ανεβάσει μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας:

«Αυτό το ποίημα έγραψε και μου αφιέρωσε η Ελένη Αρβελέρ για να με στηρίξει. Μου ζήτησε να το δημοσιοποιήσω. Το έγραψε στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.»

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καρχιμάνης
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες ευρώ σε μέλη της οικογένειας του Περιφερειάρχη Ηπείρου
Επιδοτήσεις με το... οικογενειακό όνομα: Στο φως τα ποσά που έλαβαν συγγενείς του Περιφερειάρχη Ηπείρου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες ευρώ σε μέλη της οικογένειας του Περιφερειάρχη Ηπείρου
Βουλή
Στη Βουλή τροπολογία για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
Στη Βουλή τροπολογία για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
pyrosvestiki.jpg
Πυρκαγιές σε Κερατέα, Ωραιόκαστρο και Σέρρες – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες
Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στην Κερατέα - Σε ύφεση η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, μαίνεται η φωτιά στις Σέρρες
Πυρκαγιές σε Κερατέα, Ωραιόκαστρο και Σέρρες – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες