Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ
"Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες” δηλώνει για τον κορονοϊό η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Εν μέσω πανδημίας η γνωστή ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ δήλωσε σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ πως “όλες οι πανδημίες ανανέωσαν τις γενεές. Όλες”

Αυτό ισχυρίστηκε η γνωστή ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος μη μπορώντας να μην τη ρωτήσει για το θέμα που απασχολεί όλη την υφήλιο και που έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν φοβάται τον κορωνοϊό: "Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες”.

Δεν παρέλειψε να δηλώσει πως είναι αριστερή και αντιστασιακή, υπενθυμίζοντας πως ήταν μέλος της ΕΠΟΝ ενώ την ίδια στιγμή, δήλωσε τη στήριξη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς είναι “ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρυθμίσεις», όπως είπε.

Πιο κάτω θα δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις.

Να θυμίσουμε πως η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε παλαιότερη συνέντευξή της στην τηλεόραση είχε δηλώσει πως η Κωνσταντινούπολη είναι η μόνη πρωτεύουσα Βαλκανικού κράτους που δεν έχει ελευθερωθεί ενώ το 2019 είχε συνυπογράψει το αίτημα για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που η κυρία Αρβελέρ είχε πάρει θέση υπέρ του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Στο πρόσφατο δημοψήφισμα είχε ταχθεί υπέρ του «Ναι», ενώ  τον Νοέμβριο του 2015 είχε δημοσιοποιήσει ανακοίνωση μαζί με ένα βίντεο, με το οποίο δήλωνε την έμπρακτη στήριξή της στον Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη, αφιερώνοντάς του και ένα ποίημα.

Το είχε ανεβάσει μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας:

«Αυτό το ποίημα έγραψε και μου αφιέρωσε η Ελένη Αρβελέρ για να με στηρίξει. Μου ζήτησε να το δημοσιοποιήσω. Το έγραψε στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.»

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
Η ανασκόπηση των χημικών ουσιών και των τοξικών επιπτώσεων των αρωματικών γεύσεων στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και η ανάγκη για αυστηρότερη ρύθμιση και...
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
sxoleio
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Εκπαιδευτικοί: O υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1η Μαΐου
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους