Τραγωδία στον Πειραιά: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον αστυνομικό αδερφό του
Ο 21χρονος αστυνομικός περιεργαζόταν το όπλο του, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του, επίσης αστυνομικό

Τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους στον Πειραιά, όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε - εκτός  υπηρεσίας - κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον - επίσης αστυνομικό - αδερφό του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι τους στον Πειραιά. Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του.

Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στον Πειραιά και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους τους που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικός
Σχολεία: Απειλές, αναφορές και μηνύσεις - η νέα κανονικότητα! Ποιος την τροφοδοτεί;​
Απειλές, αναφορές και μηνύσεις: η νέα κανονικότητα στα σχολεία! Ποιος την τροφοοτεί;​
Σχολεία: Απειλές, αναφορές και μηνύσεις - η νέα κανονικότητα! Ποιος την τροφοδοτεί;​