Τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους στον Πειραιά, όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε - εκτός υπηρεσίας - κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον - επίσης αστυνομικό - αδερφό του.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι τους στον Πειραιά. Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του.
Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.
Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στον Πειραιά και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους τους που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom