Ένα μεγάλο περιστατικό κακοποίησης ζώων σημειώθηκε στο Αιγάλεω, όταν άγνωστοι δηλητηρίασαν 11 γάτες.
Ο δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, δήλωσε στο Mega ότι έγιναν οι απαραίτητες μηνύσεις, αλλά κατ΄ αγνώστον. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά το τραγικό συμβάν, οι δημοτικές αρχές σε συνεργασία με την φιλοζωϊκή για να περισυλλέξουν τα γατάκια για να τα στείλουμε στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).
Σημειώνεται ότι βρέθηκε το δηλητήριο που σκότωσε τα 11 γατάκια.
Τι δήλωσε η κυρία που τις φρόντιζε
Η κ. Αγλαϊα, η οποία φρόντιζε τις γάτες, είπε: «Τις είχα από μικρές τις γατούλες. Τις φρόντιζα κάθε μέρα. Παρά τη φτώχεια μου, τους μαγείρευα κάθε μέρα και τους έφερνα φαγητό. Έμενα νηστικιά και τους έφερνα φαγητό. Αμαρτία αυτό που έγινε».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι στην γειτονιά της, υπήρχε μια κυρία που παραπονιόταν και έβρεχε τα γατάκια. «Δεν τις ήθελε εδώ γιατί έλεγε ότι έχουν μικρόβια» συμπλήρωσε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom