«Οι ποινές των ενταχθέντων στην εγκληματική οργάνωση και των αυτουργών των επιμέρους κακουργημάτων είναι χαμηλότερες από τις αρμόζουσες» τονίζει ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης.
Σύμφωνα με τον Θ. Καμπαγιάννη, εξαιρετικά κρίσιμο κρίνεται το ζήτημα των αναστολών και η πρόβλεψη για να εφαρμοστούν άμεσα οι δικαστικές αποφάσεις και όχι μετά το Εφετείο.
Αναλυτικά:
«Οι ποινές των 7 διευθυντών (13 χρόνια κάθειρξη με εξαίρεση τον Ματθαιόπουλο που πήρε 10) είναι ψηλές, αλλά όχι οι αυστηρότερες. Οι ποινές των ενταχθέντων στην εγκληματική οργάνωση και των αυτουργών των επιμέρους κακουργημάτων είναι χαμηλότερες από τις αρμόζουσες. Πλέον το ζήτημα των αναστολών, το αν δηλαδή οι ποινές αυτές θα εκτιθούν τώρα (και όχι μετά το Εφετείο), είναι κρίσιμο για τη δικαίωση των θυμάτων και την τελική αξιολόγησή μας για το δίκαιο αποτέλεσμα της δίκης».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ