Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κανένα ελαφρυντικό για τους «7» της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης

lagos xrisi avgi
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κανένα ελαφρυντικό στους διευθύνοντες της εγκληματικής οργάνωσης

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίζεται στους 7 πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ν. Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Οι βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος λαμβάνουν το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Στον Νικ. Μίχο αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Στον Μ. Αρβανίτη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Αναμένεται η ανακοίνωση επί των ποινών, καθώς και η απόφαση για την χορήγηση αναστολής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Σε περίπτωση που χορηγηθεί αναστολή, οι πρώην βουλευτές θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία