lagos xrisi avgi
Κανένα ελαφρυντικό στους διευθύνοντες της εγκληματικής οργάνωσης

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίζεται στους 7 πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ν. Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Οι βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος λαμβάνουν το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Στον Νικ. Μίχο αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Στον Μ. Αρβανίτη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Αναμένεται η ανακοίνωση επί των ποινών, καθώς και η απόφαση για την χορήγηση αναστολής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Σε περίπτωση που χορηγηθεί αναστολή, οι πρώην βουλευτές θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Μήνυμα της υπουργού Παιδείας για την 1η Απριλίου - 71η επέτειο από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων Αγωνιστών (1955-1959)
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Βασίλης Σπανάκης
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)
Βασίλης Σπανάκης: «Πάνω από 6,2 εκατομμύρια ευρώ για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών»
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)