Προσωρινό «λουκέτο» στην εταιρεία μπαχαρικών «Ήλιος: Βρέθηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού
Τη λειτουργία της ανέστειλε η πασίγνωστη εταιρεία μπαχαρικών «Ήλιος» μετά τον εντοπισμό 13 επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο τμήμα παραγωγής

Οι 50 εργαζόμενοι στο τμήμα παραγωγής απομονώθηκαν στα σπίτια τους σε καθεστώς καραντίνας. Ο ασθενής «μηδέν» έχει εντοπιστεί και είναι υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος αφού παρουσίασε κάποια από τα συμπτώματα του ιού, διαγνώστηκε θετικός.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η ιδιοκτησία της «Ήλιος», η οποία ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η εταιρεία, στο στάδιο της ιχνηλάτησης, έκανε μόνη της  τεστ κορονοϊού στο προσωπικό του τμήματος παραγωγής. Τα αποτελέσματα φανέρωσαν και τα υπόλοιπα 12 θετικά κρούσματα, που είχαν έρθει σε επαφή με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα