Εθνοφύλακας
Απολύθηκε για λόγους «απείθειας και παράβασης κανονισμών ασφάλειας» - «Ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους»

Πρωί πρωί και με απόφαση του Υποστρατήγου Διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού, απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή» ο Εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος προκάλεσε πανελλήνιο σάλο με τη δημόσια ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στη νέα δομή στον Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi, η απόλυση του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής σύμφωνα με το οποίο Εθνοφύλακας απολύεται όταν υπάρχουν λόγοι απείθειας ή λόγοι ασφάλειας.

Να θυμίσουμε ότι ο Εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να είναι και μέλος Συμβουλίου Κοινότητας  με δημόσια ανάρτηση του δημοσιοποίησε φωτογραφία του ως ένοπλος, από παλιότερη στρατιωτική άσκηση στο χώρο του πεδίου βολής όπου στήνεται ο νέος καταυλισμός. Σε αυτήν έγραφε:

«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές…. ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο Εθνοφύλακα ζητήθηκε από χθες να παραδώσει το όπλο του ενώ από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία και είναι ανεξάρτητη της θέσης του στην Εθνοφυλακή.
 
Ο ίδιος πάντως αντέδρασε σε όλα τα παραπάνω διαγράφοντας το λογαριασμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κίνηση με αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας
Μέσω του myAADE μπορείς να ελέγξεις αν έχει βεβαιωθεί πρόστιμο από «έξυπνες» κάμερες και να δεις τις οφειλές σου
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας
patron.gif
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξαναπάει… καρναβάλι – Με άρμα και στολή στη Μεγάλη Παρέλαση 2026
Η ακαδημαϊκή κοινότητα βγαίνει από τα αμφιθέατρα και μεταφέρει τη δημιουργικότητα, το χιούμορ και το πνεύμα της γνώσης στους δρόμους της Πάτρας
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξαναπάει… καρναβάλι – Με άρμα και στολή στη Μεγάλη Παρέλαση 2026