Προσλήψεις χωρίς πτυχίο στην Πυροσβεστική Ακαδημία: Από σήμερα οι αιτήσεις

Κοινωνία 0

Ασφάλεια στους χώρους εργασίας ζητά το ΕΚΘ μετά το φονικό δυστύχημα στο μετρό Θεσσαλονίκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 54χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του την Τετάρτη στο εργοτάξιο του μετρό της Αγίας Σοφίας - 24ωρη απεργία από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης

Να λάβει «ουσιαστικότερα μέτρα ασφάλειας στους χώρους εργασίας, ώστε να σταματήσουν οι εργαζόμενοι να πληρώνουν με αίμα και την ίδια τους τη ζωή το μεροκάματό τους», ζητά από την Πολιτεία η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), με αφορμή τον θάνατο 54χρονο εργάτη σε δυστύχημα που σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, στο εργοτάξιο του μετρό της Αγίας Σοφίας.

«Ο 54χρονος εργάτης έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων που χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εργασίας, φέρνοντας με τον πιο τραγικό τρόπο στην επιφάνεια την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων προστασίας των εργαζομένων», τονίζει το ΕΚΘ και εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 54χρονου.

Σε 24ωρη απεργία, αύριο (Παρασκευή 11/9) καλεί τα μέλη του το ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία