Η φωτιά καίει δάσος και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα με τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκκενώθηκε ο οικισμός Φέριζα με πρωτοβουλία του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου.
Επιπλέον, έχει εκκενωθεί και το οικοτροφείο «Αργώ» που φιλοξενεί 30 παιδιά λόγω των πυκνών καπνών και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος. Πληροφορίες από την πυροσβεστική αναφέρουν ότι οι φλόγες είναι στον οικισμό αλλά πλέον καίνε ξερά χόρτα σε οικόπεδα που δεν έχουν καθαριστεί.
Τέλος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Αναβύσσου στο ύψος της λεωφόρου Καλυβίων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom