Πρόεδρος εργαζομένων «Ευαγγελισμού»: Τα πλουσιόπαιδα φταίνε για τη διασπορά του κορονοϊού
Για το περιστατικό του 26χρονου ο οποίος το έσκασε από τον «Ευαγγελισμό» ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό μίλησε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου

«Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα και αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος», δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Ηλίας Σιώρας.

Αναφορικά με τον 26χρονο που το έσκασε από τον Ευαγγελισμό, όντας θετικός στον κορωνοϊό, ο Ηλίας Σιώρας σημείωσε: «Δεν ήταν μόνο θετικός στον κοροναϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί. Εκεί, τον έχασαν οι γιατροί και απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, τον αναζητά η Αστυνομία. Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι δημόσιος κίνδυνος και πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοια φαινόμενα μακάρι να μην ξανασυμβούν».

Οπως αναφέρει το in.gr, σχολιάζοντας την αυξημένη διασπορά του ιού στην κοινότητα, ο κ Σιώρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα. Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά».

Τέλος, όσον αφορά στον μεγάλο όγκο ασθενών που δέχεται ο Ευαγγελισμός στις εφημερίες, ο κ. Σιώρας αναφέρει στο Open: «Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεαροί εργαζόμενοι, από τους οποίους οι εργοδότες τους ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ήταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής, που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν. Τους έστειλε ο ΕΟΔΥ στον Ευαγγελισμό που γινόταν ο κακός χαμός και οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν. Από την άλλη, στο ιδιωτικό εργαστήριο δεν μπορούνε να πάνε να κάνουν το τεστ διότι κάνει 100 – 120 ευρώ και έτσι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και έμειναν χωρίς τεστ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής