ΚΡΗΤΗ TV
Συμπλοκή μεταξύ Γάλλων τουριστών στη Χερσόνησο της Κρήτης - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος που δέχθηκε χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χερσόνηση της Κρήτης με πρωταγωνιστές νεαρούς Γάλλους τουρίστες. 

Από τις άγριες συμπλοκές ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, ενώ συνολικά προσήχθησαν 13 άτομα.

Οι νεαροί ήρθαν στα χέρια για άγνωστο λόγο, όταν διασκέδαζαν στην στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου. Η κατάσταση ξέφυγε και όταν ο 20χρονος βρέθηκε στο έδαφος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι στα πλευρά από έναν συμπατριώτη του.

Μάλιστα, στο βίντεο εμφανίζεται ο δράστης της επίθεσης με μακριά μαλλιά και μούσια, ωστόσο από τις αρχικές προσαγωγές κανένας νεαρός δεν έφερε παρόμοια χαρακτηριστικά.

Έτσι, οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου εξέτασαν τους κατηγορούμενους και μετά από έρευνα στο δωμάτιό τους έγινε αντιληπτό ότι ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει την ξυριστική μηχανή με την ελπίδα να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο δράστης εντέλει εντοπίστηκε από τις αρχές και θα παρουσιαστεί στο  Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.


Πηγή πληροφοριών: ΚΡΗΤΗ TV
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syntaxiouxoi.jpg
«Δύο ταχύτητες» στις συντάξεις: Το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Πίσω από κάθε σύνταξη υπάρχει μια ζωή εργασίας. Και η αξιοπρέπεια αυτής της ζωής δεν μπορεί να μετριέται με τόσο διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
«Δύο ταχύτητες» στις συντάξεις: Το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Νέο πλαίσιο για τους κληρικούς της ομογένειας και ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό, με την υπουργό να ανακοινώνει μέτρα που αφορούν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο...
Ζαχαράκη: Νέο πλαίσιο για τους κληρικούς της ομογένειας και ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
«Βιομηχανία» πτυχίων-μαϊμού: «Μας παίρνουν τις δουλειές με εξαγορασμένα C2»
Υποψήφιοι στους πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ αγοράζουν μεταπτυχιακά και πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας χωρίς να γνωρίζουν «ούτε Buongiorno»
«Βιομηχανία» πτυχίων-μαϊμού: «Μας παίρνουν τις δουλειές με εξαγορασμένα C2»