Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν.
Ήρθαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορονοϊού.
Όσοι πάντως συμμετείχαν στο γάμο έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ και να διαπιστωθεί το μέγεθος διασποράς του ιού. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom