Κοινωνία 0

Έβρος: Κρούσματα κορονοϊού σε δεύτερο γάμο - Συναγερμός στο νομό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κρούσματα κορονοϊού και σε δεύτερο γάμο, πολιτικό που έγινε στον Έβρο, βρέθηκαν και ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή

Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν. 

Ήρθαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορονοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στο γάμο έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν  και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ και να διαπιστωθεί το μέγεθος διασποράς του ιού. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία