Κοινωνία

Αναστάτωση σε καταμαράν στη Σύρο: Καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό

WorldChampion
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιβάτες κατήγγειλαν στο λιμενικό ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και ότι οι εργαζόμενοι ήταν χωρίς γάντια

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο ταχύπλοο καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ότι οι εργαζόμενοι στο πλοίο ήταν χωρίς γάντια.

Στο πλοίο που επιβαίνουν 772 επιβάτες έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Σύμφωνα με το λιμενικό ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση καταμαράν καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.

Έτσι το «Wordchampion», που φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο και από τις 10 το πρωί παραμένει στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να μπορέσει να επιθεωρηθεί προκειμένου να υπάρξει απόφαση αν μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη.

Μέχρι στιγμής η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει αναφέρει αν οι επιβάτες του πλοίου θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία